6987965267 Ναπολέοντος Λάμπελετ 41, Πειραιάς vasilispls02@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΩΝ
ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΠΑΛΛΗΣ | Κλάδεμα - Κοπή Δέντρων & Ενοικίαση Καλαθοφόρων Πειραιάς Αττική


Η επιχείρησή μας “ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΠΑΛΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά Αττικής, παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης καλαθοφόρων οχημάτων για εργασίες σε ψηλά σημεία, προσφέροντας ευελιξία, ασφάλεια και εξειδίκευση. 

Κατανοώντας τη σημασία της πρόσβασης σε υψηλά σημεία για διάφορες εργασίες, διαθέτοντας 2 σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματα με δυνατότητα ανύψωσης έως 27,5 μέτρα, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες για την γρήγορη και εύκολη ολοκλήρωση εργασιών σε ψηλά και δυσπρόσιτα σημεία.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ
ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ


μπορείτε να ολοκληρώσετε με ευκολία ένα μεγάλο αριθμό εργασιών, όπως: 
 
 
  Ελαιοχρωματισμούς
  Εργασίες θερμοπρόσοψης
  Καθαρισμούς υαλοπινάκων
  Επιδιορθώσεις κτιρίων
  Κοπή - Κλάδεμα δέντρων
  Τοποθετήσεις καμινάδων
  Τοποθέτηση επιγραφών - γιγαντοαφισών
  Ειδικές μεταφορές κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΤΑ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ
ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

είναι σύγχρονα, συντηρούνται διαρκώς και διαθέτουν ρυθμιζόμενα καλάθια που επιτρέπουν στους τεχνίτες να φτάσουν σε κάθε γωνία του κτιρίου ή της δομής που απαιτείται.

Οι χειριστές των καλαθοφόρων οχημάτων μας διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να σας βοηθήσουν στην ασφαλή και αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών σας.

Εάν έχετε ανάγκη από καλαθοφόρο όχημα για εργασίες σε ψηλά σημεία, εμπιστευτείτε την εμπειρία μας. Θα σας παρέχουμε το κατάλληλο όχημα και το εξειδικευμένο προσωπικό που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την εργασία σας με ασφάλεια και ακρίβεια.

Στοχεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε την κατάλληλη λύση για το έργο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά, όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.