6987965267 Ναπολέοντος Λάμπελετ 41, Πειραιάς vasilispls02@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΚΟΠΗ - ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ
ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΠΑΛΛΗΣ | Κλάδεμα - Κοπή Δέντρων & Ενοικίαση Καλαθοφόρων Πειραιάς Αττική


Η επιχείρησή μας “ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΠΑΛΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά Αττικής, είναι ειδικευμένη στις κοπές και στο κλάδεμα ακόμα και των πιό ψηλών δέντρων και είναι πάντα δίπλα σας σε κάθε σχετική εργασία με ή χωρίς καλαθοφόρο.

Κατανοώντας ότι η φροντίδα και η συντήρηση των ψηλών δέντρων μπορεί να είναι προκλητική και επικίνδυνη εργασία, η επιχείρηση μας, μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και να ολοκληρώσει με επιτυχία ακόμα και τα πιο δύσκολα δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Αττική και τις γύρω περιοχές, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Το κόψιμο & το κλάδεμα δέντρων

πραγματοποιείται με ασφαλείς τρόπους, με την χρήση σύγχρονων μηχανημάτων και με την δυνατότητα χρήσης των καλαθοφόρων οχημάτων που διαθέτουμε, με δυνατότητα ανύψωσης έως και 27,5 μέτρα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις.

Μπορούμε να κόψουμε και να κλαδέψουμε ότι δέντρο μας υποδείξετε. Με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και την εμπειρία μας, επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και δημιουργούμε έναν ασφαλή και εντυπωσιακό περιβάλλον γύρω από τα ψηλά δέντρα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
κοπή ή κλάδεμα ψηλών δέντρων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν περιβάλλοντα χώρο που ξεπερνάει τις προσδοκίες σας.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε την κατάλληλη λύση για το έργο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά, όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.