6987965267 Ναπολέοντος Λάμπελετ 41, Πειραιάς vasilispls02@gmail.com
 
     
     
  ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΠΑΛΛΗΣ 
Κλάδεμα - Κοπή Δέντρων & Ενοικίαση Καλαθοφόρων Πειραιάς Αττική


Η επιχείρησή μας “ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΠΑΛΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά Αττικής, δραστηριοποιείται με το κλάδεμα και την κοπή δέντρων, καθώς και με την ενοικίαση καλαθοφόρων προσφέροντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας 2 σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματα, με δυνατότητα ανύψωσης έως 27,5 μέτρα, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε, καλύπτοντας τις ανάγκες δημοσίων και ιδιωτικών έργων.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε την κοπή και το κλάδεμα δέντρων, ενώ με τα ανυψωτικά καλαθοφόρα που διαθέτουμε, μπορούμε να προσεγγίσουμε ψηλά και δύσκολα προσβάσιμα σημεία. Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε άμεσα και σωστά αποτελέσματα.

Παράλληλα, παρέχουμε τα σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματά μας προς ενοικίαση, για το χρονικό διάστημα που τα χρειάζεστε, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε με ασφάλεια και ταχύτητα οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε σε ψηλά και δύσκολα προσβάσιμα σημεία. 

Τα σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματά μας, συντηρούνται διαρκώς και είναι πάντα σε άριστη κατάσταση προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε απροβλημάτιστη χρήση. 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ
στις ανυψώσεις και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για κλαδέματα, κοπές δέντρων και ενοικίαση καλαθοφόρων ενώ στόχος μας είναι πάντα η πλήρη κάλυψη των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
     
 
ΕΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ
για αξιόπιστη εταιρεία ανυψώσεων που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και επικεντρώνεται στην ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών, είμαστε εδώ για εσάς.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε την κατάλληλη λύση για το έργο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά, όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.